Vidste du at du kan booke mig til en privat klarsynsaften/dag, foredrag eller workshop ?
Det anbefales at booke i god tid !! Det kunne være en veninde aften, famile arrangement, kollega hygge, boligforeninger m.m Udover en klarsynsaften ( afdøde kontakt og clairvoyante budskaber) kunne det feks være foredrag om spirituelle emner, mini workshop.
Test dine clairvoyante evner , healing kan jeg det eller måske en aften med udelukkende clairvoyante budskaber. Skriv endelig hvis i har andre. Ønsker du at booke dato til en privat klarsynsaften så kontakt mig for nærmere information Prisen afhænger af hvor i landet jeg skal hen og er pr person. Info ; Udover offentlige klarsynsaftener rundt omkring i landet så tager jeg også ud og holder lignede arrangementer i private hjem og på arbejdspladser. En klarsynsaften er en aften/ dag med afdøde kontakt og clairvoyante beskeder leveret på en kærlig humoristisk facon som platformsdemostration eller som 1.1 session enten i fællesrum eller privat rum ( dette er kun muligt ved max 8 personer) Hvem og hvor mange der får budskaber er helt op til de kære afdøde der har lyst til at præsentere deres tilstedeværelse denne aften.
Jeg starter med kort intro om hvem jeg er og hvordan i som publikum skal forholde jer. Herefter går jeg i gang med at leverer budskaber og ca en time frem. Herefter ca 20 min pause og derefter budskaber igen samt fælles trance healing til publikum som afslutning på aften /dagen Hverdagsaften kl 19-21 Weekend kl. 13-15 Jeg er clairvoyant medium og healer med over 20 års erfaring, Reiki Master Teacher og trance medie.
Jeg afholder Reiki kurser, workshop, foredrag og klarsynsaftnere rundt omkring i landet.