🦋 Etårig Clairvoyance Uddannelse Roskilde Bliv Certificeret Clairvoyant Rådgiver, på 12 weekender.

🦋 Start 22-23 Januar ( hvis der er nok tilmeldt ) En weekend pr måned samt hjemmeopgaver/ prøvekaniner Lørdage og søndage kl. 09.30 -16

🦋 Styrker og udvikler dine clairvoyante evner

🦋 Kommunikation med dit åndelige team

🦋 Learning by doing- Masser af træning/ øvelser til at skærpe din intuition.

🦋 Fællesskab med ligesindede

🦋 Certificeret Reiki 1 Healer Værdi 2000 kr

🦋 Dygtige gæsteundervisere

🦋 Personlig udvikling

🦋 Løbende evaluering

🦋 Vi skal blandt andet arbejde med : Clairvoyance ( Skriftligt og mundtligt) Dyre clairvoyance Afdøde kontakt Husrensning Platform Trance healing & Trance tale Reiki Healing Prøvekaniner

🦋 Forsamtale / Optagelsessamtaler inden start

🦋 Pris 28.400 Kr Mulighed for Rate betaling ( Hør nærmere om mulighederne/ priser )

🦋 Det foregår : Shanti Spirit Center Jernbanegade 12G ( kælderen i baghuset) 4000 Roskilde

🦋 Om underviseren, Paloma Zendings : Jeg har arbejdet som Clairvoyant Medium og healer, siden 1998. Min tilgang til Clairvoyance og Mediumship ( Afdøde kontakt ) er udviklet autodidakt gennem årene, men har de senere år, videreudviklet mine evner, på Mediumship kurser i England. I 2017 startede jeg med, at udvikle mit trance medieskab (trance healing og trance tale ) og jeg videreuddanne mig til Reiki Master Teacher og har siden undervist i Reiki healing. Jeg afholder Klarsynsaftener og foredrag i Danmark og udland. Oktober 2019 Skiftede jeg navn fra Jeanie Marie Solberg til nuværende navn. Book din forsamtale på Mail palomazendings@gmail.com