Jeg har igennem 18 år anvendt loven om tiltrækning i mit eget liv og derved erfaret mig en masse gode teknikker og læring i at tiltrække det liv jeg ønsker at have, blandet andet med bevidst brug af positive affirmationer.

Jeg har delt ud af denne viden via foredrag og workshops igennem mange år og bruger det ofte som supplement i clairvoyante sessioner.

Grundet stor efterspørgsel på private sessioner i loven om tiltrækning har jeg valgt at tilføje dette som en mulighed under ydelser.

I en privat session vil vi kigge på de områder af dit liv hvor du ønsker positive forandringer og her modtage specifikke teknikker og/ eller anbefalinger af bøger, Youtube videoer og meditationer der passer lige til dit behov.

Det er muligt at købe et personligt mentor forløb af 1, 3, 6 måneders varighed med samtaler ca 1gang ugentligt. Her tager vi et område af gangen ( feks kærlighed/ parforhold, job og karriere, spirituelle udvikling, økonomi m.m ) og tilrettelægger sammen ugens hjemmearbejde.

Det er en kæmpe fordel at have en sparringspartner der kan råde og vejlede i arbejdet med loven om tiltrækning. Der er mulighed for hurtigere vækst og fremgang når vi bliver holdt til ilden.

Kontakt mig gerne for pris på dit personlige forløb.