Healing

Healing er en behandlingsform, hvor en behandler (en healer) søger at skabe balance i klientens energi. Behandlingen (healingen) sker ved at behandleren overfører udefrakommende energi via sig selv (kanalisering) til klienten.

Ordet ”healing” er engelsk og betyder “helende” eller at “hele”. Healing bygger på den opfattelse, at der i og omkring kroppen cirkulerer en energi, ofte kaldet livsenergi. Sygdom og lidelser ses som et udtryk for, at der er blokeringer og ubalance i energistrømmen. Ved healing søger healeren at genskabe balancen i kroppens energi ved at tilføre ekstra energi der, hvor der er blokeringer og ubalance. På den måde mener healere, at kroppens evne til at helbrede sig selv styrkes. 

Reiki

Reiki aften er for alle der ønsker at træne, vedligeholde, optimere deres reiki teknikker under kyndig supervision af Reiki Master Teacher Jeanie Marie Solberg og samtidig få ladet batterierne op med skøn healing. Det er også for dig der ønsker at være med i et spirituel fællesskab hvor der er mulighed for at skabe nye relationer . Afhængig af hvor mange der deltager, arbejdes der i grupper på briksen og alle får Healing. 
Det kræver blot at du som minimum har Reiki 1 ( fra hvilken som helst Reiki Mester) 

Trance

Den bevidsthedstilstand man kommer ind i ved hypnose kaldes for hypnotisk tilstand eller trance eller trancetilstand. Det er en ændret bevidsthedstilstand hvor man er opslugt af noget I bevidstheden, således at man ikke er opmærksom på andre ting. C Roy Hunter omtaler hypnotiske tilstande som tilstande hvor hjernen er i Alpha-bølgeaktivitet, med 8-13 Hz synkroniseret aktivitet. Det er tilstande såsom indlæring, suggestibilitet, forestilling, fantasi, kreativitet og meditation.