HVAD ER REIKI HEALING?

Reiki er en healingsmetode, hvor healeren lægger hænderne på klienten for at kanalisere energi. Denne energi går derhen hvor kroppen har brug for den, og ikke bare til det område, hvor behandlerens hænder er placeret. Reiki virker på alle niveauer- det spirituelle, det mentale, det følelsesmæssige og det fysiske. Menneskers oplevelser under en behandling og efter kan være meget forskellige. Dette kan afhænge af det enkelte menneskes konkrete behov på det pågældende tidspunkt.

HVAD GØR REIKI HEALING?

Reiki er en effektiv og nænsom behandlingsmetode, som oplader din energi, fjerner og udrenser kroppens giftstoffer, blokeringer og smerter, herunder modvirker træthed og stress m.m. Reiki healing øger din kropsbevidsthed, er med til at styrke din personlige udvikling, og ikke mindst bliver du bedre til at tage vare på dig selv og andre.

Hvis du er under behandling med eksempelvis zoneterapi, akupressur, massage, fysioterapi, kiropraktik eller psykoterapi m.m. kan Reiki healing understøtte dette.

ER REIKI EN TROSRETNING ?

Nej, Reiki er ikke en religion eller trosretning. Reiki er på linje med zoneterapi, fysioterapi, kiropraktik m. fl. der ikke kræver nogen religiøse forudsætninger. Et vigtigt element i healingsprocessen, er, at du er åben og ønsket om at hjælpe dig selv.

KORT OM REIKI´S HISTORIE

Reiki er et japansk ord for universal livsenergi. Den defineres som den livsenergi, der findes i alt levende. Dens tradition og behandlingsmetode nævnes i de 2500-årige Sanskrit Sutras og blev sidst i 1800-tallet genoptaget af den japanske kristne munk Dr. Mikao Usui. Siden er kendskabet til Reiki vidergivet fra mester til elev i flere generationer, og i dag er Reiki healing praktiseret over hele verden og er, især inden for de sidste 10 år, mere og mere anvendt herhjemme.

Reiki healing kan foretages på børn, voksne, dyr, og planter.


Synes du at Reiki lyder interresant? For jeg holder nemig kurser og workshops løbende, hvor du kan deltage.
Klik her for at få flere informationer om kurserne og workshops!