Her kan man skrive en lille sød hilsen til mig, hvis det er det man har lyst til.

 
 
 
 
 
 
 
6 indlæg.
Ander Lund Ander Lund fra Randers skrev den 7. oktober 2019 kl. 10:21
Vil også gerne anbefale dig til alle som måtte læse dette, du har specielle evner indenfor dette og er super dygtig!
Jesper Jesper fra Jyllinge/næstved skrev den 12. september 2019 kl. 19:31
Hej jeanie super tak for en kanon god dag i går det var simpelthen en fed oplevelse for at sige det mildt du er for vild jeg er yderst imponeret og jeg er ikke i tvivl om det du kan er rigtigt selvom jeg altid har sagt det er spild af tid og penge og tro på noget så dumt men du har helt sikkert åbnet en ny verden hos mig jeg er helt sikker ikke kritisk på det punkt mere for det passer jo det kan lade sig gøre en ting jeg aldrig havde troet jeg sku sige ?? men den oplevelse er helt sikkert det værd Tak for den øjenåbner og tusind tak for alt det du sagde igår?? vi ses igen og det ved du jo nok i forvejen????
Dennis Dennis fra Køge skrev den 10. april 2019 kl. 8:41
Den bedste oplevelse, du var bare så præcis i de ting du fortalte om mig. Kan absolut kun varmt anbefale dig, så andre kan få den samme fantastiske oplevelse.
Janni Janni fra Ølstykke skrev den 27. april 2018 kl. 12:09
Sikken en oplevelse i går. Jeg kan på det varmeste anbefale dig. Du ramte virkelig spot on på de ting, der fylder hos mig. Jeg kunne rigtig godt lide din måde, at komme ind i selskabet på og at du bagefter også blev og snakkede. Dette gjorde, at jeg slappede af og fandt ro. 🙂
Dorte Søager Dorte Søager fra 2670 Greve skrev den 9. april 2018 kl. 18:17
De varmeste og bedste anbefalinger herfra. Har for nogle år tilbage haft Jeanie-Marie herhjemme til en husrensning og healing, da min søn så en mand og der var meget aktivitet også. Dette hjalp virkelig meget og der kom ro herhjemme. Har prøvet healing massage der også var meget behageligt og rigtig godt. Har været til 3 klarsynsafter, hvor jeg både har kunne mærke kulde, at det kilder i nakken m.m og sidste gang fik jeg kontakt med min ex svigermor, dette var en smuk oplevelse og fik nogle beskeder, der gik lige i hjertet, var meget taknemlig. Så tusinde tak Jeanie-Marie ?
Charlotte Charlotte fra Ringsted skrev den 9. april 2018 kl. 11:39
Kan på det varmeste anbefale dig ❤ jeg har haft fornøjelsen af dine evner, både offentlig og privat. Du har en fantastisk ro og dejlig måde, at levere budskaber på.