En aften med clairvoyante budskaber og afdøde kontakt , leveret på en direkte og ligefrem facon med et skønt twist af humor. 
Budskaberne er personlige og relevante for din nuværende situation. De leveres intuitiv til publikum. 
Afdøde kontakt er en mulighed for at få hilsner , budskaber og ikke mindst masser af kærlighed og healing fra jeres kære afdøde. 
Kontakten med de afdøde er et samarbejde mellem mediet, de afdøde og især jer som publikum. 
Det er vigtigt at møde op med et åbent sind. Jo mere vi giver slip på kontrollen over hvad der skal ske og hvordan Budskaberne forventes , jo stærkere bliver energierne. 
Bære du rundt på en dyb sorg , kan det ske at du denne aften får besked og healing fra den anden side som gør dig i stand til at slippe noget af sorgen og opleve lettelse i hjertet. 
Dette kan være grænseoverskridende for nogle at vise følelser i sådan et forum. Bare vid at der er masser af kærlige og støtte til dig.
Aften bliver sluttet af med ca 10 min fælles Trance Healing til publikum 

Klarsynsaftner med et Twist

Det er titlen på en forrygende aften i selskab med to erfarne medier, d. 15 marts 2018 i Næstved.

Denne aften vil de clairvoyant medier Jeanie Marie Solberg & Sebbastian Munk Lorantius tage kontakt til den åndelige verden.

Henover 2,5 time vil de to dygtige og skarpe medier give clairvoyante budskaber og skabe afdøde-kontakt, hvor måske netop dine afdøde vil komme igennem og give en besked til dig.
Udover at du kan opleve de to forskellige medier, vil du denne aften få mulighed for at overvære et twist af trancedemonstration samt stille spørgsmål om “alt imellem himmel og jord”. 

Trancedemonstration: 
20 min. Skøn dyb spirituelle healing leveret til publikum af mediernes åndelige guider i smukt samspil med jeres kære afdøde. 
Tidligere gæster har udtalt: 
“Virkelig rørende” 
“Opløftende og kærlig”
“Fik besøg af min mormor under healingen”
“Der blev arbejdet på fysiske problemer”
“En eksplosion af stærkt hvidt lys og farver”
“Glæd jer til en spændende og indholdsrig aften”

Aftenen foregår torssdag d. 15 marts kl. 19:15 til cirka 21:45. Dette er inkluderet pause.
Efterfølgende kan du tale med de to medier, samt købe og få signeret Sebbastians bog.
– Arrangementet foregår i Slotsbryggeriet på Gavnø Slot i Næstved.

RETNINGSLINJER FOR DELTAGELSE:
– Børn under 16 kan ikke deltage grundet mange børns sensitivitet og åbenhed overfor åndelige fænomener.
– Små børn/babyer frabedes, da deres sanseevner er stærkt følsomme, og da det kan virke forstyrrende på mediets arbejde med den åndelige verden.
– Indtagelse af alkohol eller stoffer må ikke ske før eller under aftenen, da dette kan påvirke mediernes energi samt derved forstyrrer kontakten til den åndelige verden.
– Overtrædes disse ovenstående regler kan man risikerer bortvisning.
– Ved udeblivelse eller ankomst efter dørene i indgangen lukkes, refunderes betalingen for de købte billetter ikke, da man optager plads, andre kunne have haft glæde af.

OM JEANIE MARIE SOLBERG
Jeanie har arbejdet med healing, clairvoyance og afdøde kontakt m.m i lidt over 18 år. Hun afholder workshops og foredrag samt Platformsdemonstration med afdøde kontakt eller clairvoyante beskeder udover hendes arbejde med klienter. www.Jeanie-Marie.dk

OM SEBBASTIAN MUNK LORANTIUS
Sebbastian er et af landets yngste praktiserende medier, og anerkendt for sit arbejde som kanal for ånderne landet over via private sessions, messer, klarsynsaftener, workshops & uddannelse og tv-programmerne “De dødes nat”, “Fornemmelse for mord” & “Nærkontakt”. www.SebbastianLorantius.dk